sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Viikonloppu ohi

Viikonloppu tuli ja meni, hyvässä seurassa sentään. Vähän sai mieleni levätä kun perjantai meni parin lasillisen merkeissä ja lauantaina käytiin Karhun kanssa katsomassa Turun kaupunginteatterissa Sotaturistit (mikä varmasti Seela Sellalla varustettuna ja Kansallisteatterissa esitettynä olisi ollut ihan tasokastakin katsottavaa..).

Nyt kun Karhu on kellon mukaan jo Helsingissä (VRstä kun ei ikinä tiedä...), niin alkaa oma mieleni virittymään takaisin arkeen, ja ahdistaa jo aivan vitusti.

Kyse ei ole siitä, ettenkö saisi tätä kolmen kuukauden sijaisuutta hoidettua. Kyllä minä saan muksut tulemaan tunneille ja tekemään annetut tehtävät. Minun ongelmani on se, etten tiedä, saanko tehtävät pysymään niiden päissä. Kerronko asioista oikeassa järjestyksessä? Käynkö läpi olennaisia asioita? Miten pysyn aikataulussa? Mikä on aikataulu???

Minä en tunne itseäni valmiiksi tähän. Rakastan tehdä hanttihommia, sellaisia, että joku käskee mitä tehdään, ja sitten se tehdään. Tätä varten tarvisin lisää tietoa, että MITÄ TEHDÄÄN. Tarvitsen opettajankoulutusta. Koska haluan tätä tulevaisuudeltani, sanoi se Karhu mitä tahansa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti