tiistai 11. lokakuuta 2011

NYT

NYT aion taas aktivoitua tämän blogin kanssa. Tänään on sellainen päivä, juuri sopiva. Ja aloitan tämän pohdiskelemalla itseäni.

Aamupäivällä minulla oli ihan mieletön flow päällä. Olisin voinut luennoida vaikka pari tuntia suomen kielestä, sen ominaispiirteistä ja murteiden ja yleiskielen eroista. Sitten sain kuulla, että yläkoulun luokkani tytöt olivat käyneet rehtorilla murehtimassa, kun eivät pysty keskittymään muun muassa minun tunneillani. Syynä siis luokan pojat, jotka riehuvat helposti ja saavat koko luokan ylösalaisin. Minun ongelmani on, että saatan katsoa asian ohi, koska minun keskittymistäni he eivät haittaa. Pahimmassa tapauksessa nauran mukana, koska nämä_pojat_ovat_oikeasti_hauskoja.

Huokaus...nyt minulla onkin sitten ollut kaikin puolin surkea olo. I suck. Otan liian helposti itseeni tuollaiset negatiiviset kommentit. Miten siitä pääsee yli?? Olen tässä pari tuntia selittänyt itselleni, että ongelma on ratkaistavissa, ja että saan sen luokan halutessani kuriin, mutta ei auta. Alanvaihto on ensimmäisenä mielessäni.

Ärsyttää, ahdistaa, pelottaa, surettaa. Miksei elämä voi vain olla helppoa???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti